نیلینگ No Further a Mystery
نیلینگ No Further a Mystery
Blog Article
امروزه این روش با کاربردهای متفاوت و گستردهتر نسبت به سالیان گذشته در سراسر دنیا و به خصوص ایران بسیار رایج شده است.
اگر در محل اجرای نیلینگ موانع مختلفی مانند تأسیسات شهری و غیره وجود داشته باشد طول عمق گمانهها و شیب آنها نمیتواند به صورت آزادانه اجرا شود
پس از نصب میلگردهای نیلینگ ، یک دیواره سطحی کم ضخامت که معمولاً شامل شاتکریت همراه با یک لایه تسلیح سبک فولادی به صورت شبکه های از میلگرد می باشد، سطح دیواره شیروانی یا گود را می پوشاند. هدف از اجرای این دیواره جلوگیری از فرسایش سطحی خاک، ایجاد سطح تمام شده مناسب تر برای ساخت و سازهای احتمالی بعدی می باشد.
بهاینترتیب این روش بهتدریج از سازهای موقت به دائمی ارتقا یافت.
در حالت حدی سرویس گسیختگی در سازه ممکن است رخ ندهد اما سازه از حالت ایمن خود خارج میشود.
این نوارها قادرند آب را از طریق منافذ خاک جذب و از زیر بدنه دیوار به محل مناسبی جهت تخلیه، هدایت کنند.
البته باید در نظر داشت که اگر اجرای این میخکوبی توسط افراد مجرب و باتجربه انجام گیرد پیچیدگیها و معایب آن به حداقل ممکن رسیده و بهراحتی اجرا خواهد شد.
علاوه بر بحث پایش، کنترل کیفیت اجزای سازه نگهبان در حین اجرا نیز اهمیت ویژهای دارد.
عمق گمانهها معمولاً از ۵ تا ۱۰ متر متغیر خواهد بود و قطر آنها نیز از ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر متفاوت خواهد بود. عمق، تعداد و محل قرارگیری گمانهها نیز باید با توجه به نوع خاک، شرایط محل گودبرداری و … مشخص شود.
این پوشش را پیش از شروع مرحله بعدی گودبرداری، اجرا میکنند. پوشش دائمی را نیز پس از نصب کامل میخها و سفت کردن مهرههای شش گوش، روی پوشش موقت اجرا مینمایند.
برای جلوگیری از ایجاد فشار آب در پشت پوشش سطحی دیواره، از نوارهای زهکش ژئوتکستایل قائم استفاده میکنند که معمولا بین پوشش سطحی موقت و خاک گود نصب میشود.
پارامترهای ژئوتکنیکی لایههای تحت الارضی در ساختگاه های مختلف،
فرایند حفاری در روش میخکوبی مراحل مختلفی ??? ??? دارد که در ادامه به توضیح مختصری در مورد آن خواهیم پرداخت.
درواقع، مکانیزم اصلی روش میخ گذاری، دوختن ناحیه فعال به ناحیه مقاوم است. به همین دلیل، به این متد گاهی دوخت به پشت نیز گفته میشود.